Gólyahét beharangozó

Jövőhéten kezdetét veszi a gólyák által várva várt gólyahét, mely során jobbnál jobb programokkal bizonyíthatják, hogy igazi deákos gólyák. Ezzel kapcsolatban kapcsolatban kerestük meg Gebula Judit tanárnőt, aki elmondta, hogy mi is várható a héten.

Honnan jött az ötlet, és mi az cél a „Deák szín” elnevezéssel?

„4 évvel ezelőtt volt egy hasonló téma, „Deák feszt” elnevezéssel, de hogy ne legyen ugyan az ezért variáltunk rajta egy kicsit. Az idei gólyahét a Deák szín elnevezést kapta, melynek 2 jelentése is van. Egyrészt a SZIN, mint zenei fesztivál, amit mindenki ismer, és melynek igyekszünk megidézni a hangulatát is. Másrészt pedig a színek, amik segítenek is megkülönböztetni az osztályokat. Az osztályok táncához való témát úgy határoztuk meg, hogy minden osztály húzott egy színt, és választaniuk kell egy bandát, aminek benne van a nevében a húzott szín. Ezek a színek: fekete, fehér, kék, piros, sárga, lila, zöld, rózsaszín.”

Most pedig lássuk a gólyahét beöltözési témáit:

Hétfő: A 9.-eseknek gólyáknak kell beöltözni.

Kedd: Olyan korosztálynak kell beöltözni, amivel nem találkozhatunk az iskolában. Például a csecsemők vagy a nyugdíjasok.

Szerda: Hagyományosan a sütizős nap. Minden osztályból 10 embernek kell beöltöznie pincérnek, az osztály többi részének pedig a Met Gala stílusának megfelelően, elegánsan öltöznek ki.

Csütörtök: Különböző szakmákat kell megjeleníteni az öltözettel.

Péntek: Minden osztály az általa húzott színeknek megfelelően öltözik be.

Hozzászólások
Bozsák Petra
+ posts