Egy sorozat tele váratlan fordulatokkal – Szívek Szállodája ajánló

Forrás: https://www.today.com/today/amp/tdna105106

Az amerikai sorozatok tele vannak váratlan fordulatokkal, csapásokkal, szerelmi bonyodalmakkal, és több esetben is megoldásokat kínál a néző számára. A műsorokban megtekinthetjük egy másik ember szemszögéből a világot, kiszélesíthetjük a látókörünket és bővíthetjük a gondolkodásunkat.

Miről szól a Szívek Szállodája?

A sorozat egy amerikai kisvárosban, nevezetesen Stars Hollow-ban játszódik, ahol megismerhetjük egy egyedülálló anya (Lorelai Gilmore) és kamasz lánya (Rory Gilmore) mindennapjait. Őket követjük 7 lenyűgöző évadon keresztül.

Lorelai az örökké energikus, jókedvű, vagány, vicces és legfőképpen megértő anyuka, aki egyedül neveli lányát. Jellemük nem sokban különbözik, csak az érdeklődési köreik másak. Mivel Rory édesanyja eléggé fiatal (30-as éveiben jár), így nagyon jól kijönnek egymással, néha persze előjön Lorelaiból az „Én vagyok az anyukád, azt teszed, amit mondok!” énje, amitől Rory, mint bármelyik másik vele egykorú, megsértődve elvonul. Aztán később kibékülnek, mintha mi sem történt volna. A város többi lakóját is megismerjük, de a főbb szereplőket már az első évadban bemutatják nekünk. 7 évadon keresztül együtt sírunk és nevetünk a szereplőkkel, miközben velük éljük át a legszebb pillanatokat.

Kiknek ajánlott?

Bárkinek, aki úgy érzi, hogy rászorul egy kis kikapcsolódásra, nevetésre vágyik, és aki megoldásokat keres,valamint szereti a pörgős párbeszédeket. Hiszen mindenre megoldás a szeretet, a kedvesség, és ebben sorozatban mindkettőt megtaláljuk!

Hozzászólások
Mohamed Anod Jázmin
+ posts