Az iDeák szerkesztősége ismét a pódiumra léphetett a DUE Médiahálózat díjátadóján

Immár sokadik alkalommal vehetett részt az iDeák a DUE Médiahálózat díjátadóján, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan ismét díjazottak lettünk. A Sajtófesztiválra május 20-án került sor az UP Rendezvénytér épületében Újpesten.

Az érkezés teljesen zökkenőmentesen zajlott, viszonylag gyorsan odaértünk a rendezvényre. Azonnal a díjkiosztó terembe vettük az irányt, ahol egy rövid, elektronikus vírusvédelemről szóló előadás után elérkezett az, amire mind vártunk. A pódiumra idén két alkalommal léphettek fel a szerkesztőség tagjai, egyrészt “Az év zenei diákrádiósa” kategóriában elért 2. helyezésért, másrészt pedig “Az év online diákmédiuma” kategóriában elért szintúgy 2. helyért.

A díjátadó után lehetőségünk volt megnézni a kiállított standokat, a legtöbbnél még apró kis jutalmakkal is gazdagodhattunk. Sajnos az idő szorított bennünket, így nem tudtuk az összes pultot meglátogatni, de a legérdekesebbekhez sikerült eljutnunk. A standok közt található volt szerencsekerék, VR szemüveg, Kahoot kvíz, illetve több, apró, szórakoztató játék is.

Remek élmény volt a szerkesztőség tagjainak ez az utazás, számomra főként, hiszen új tagként sikerült jobban megismernem a többieket, és remélem legközelebb ismét sikerül eljutnunk a DUE díjkiosztójára.

Hozzászólások