Ez történt a Diákparlamentben

Május 25-én, (szerdán) összegyűltek az osztályok képviselői, hogy megvitassák az idei tanévet és megbeszéljék a jövőre vonatkozó terveket. Nézzük, hogy miről esett szó!A gyűlést Nagy Péter tanár úr vezette, aki egész évben támogatta és segítette a DÖK munkáját.

Biczók Adrianna, a Diákönkormányzat elnöke röviden összefoglalta az évet, a lebonyolított programokat. A DÖK beöltözős napokat szervezett karácsonykor és farsangkor, Valentin-napi leveleket kézbesített, illetve április elsején No Backpack Day-t tartott. Adri továbbra is várja mindenkitől az ötleteket és javaslatokat, amiket igyekszik a tőle telhető legjobb módon megvalósítani.

Ezután Faragó Klára intézményvezető asszony is tartott egy rövid beszédet, megköszönte a Diákönkormányzat munkáját.

Végül Fekete Melinda intézményvezető-helyettes szólt pár szót a kortárs segítő programmal kapcsolatban. Bárkinek bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége, az bátran fordulhat hozzájuk a Június 13-tól kortarssegitok@dfg-szeged.hu e-mail-címen, vagy megtalálhatja őket a 103-as teremben.

Az utolsó hagyományos iskolanap június 10-én lesz, ekkor búcsúztatjuk a tanévet. Az 1-2. szünetben a diákzenekar, a 3-4. szünetben pedig a tanári zenekar fog játszani az aulában. Június 13-tól a legtöbb osztály osztálykirándulással tölti az idejét, ám akik itthon maradnak, azoknak is kreatív tanulmányi programokkal fog telni a napjuk. A 2021/22-es tanév június 15-én ér véget.

Mindenkinek kellemes és élményekkel teli szünetet kíván a Diákönkormányzat, szeptemberben pedig folytatják a munkát.

Hozzászólások