Február a Deákban

Elérkezett a 2022-es év második hónapja is, ennek megfelelően pedig lássuk, milyen események várnak ránk ebben a hónapban!

Február 4-én volt a társasjátékok délutánja, amelyet a járványügyi helyzetre tekintettel nem ottalvós formában rendeztek meg. (A szervezők a programot ezzel a plakáttal hirdették.) Az eseményről készült képeket hamarosan galéria formájában láthatjátok az iDeákon.

A tizenkettedikesek számára fontos dátum február 15-e, mivel ez az érettségi és az egyetemi felvételi jelentkezés határideje. Amíg az érettségi adatok felvitele az osztályok jegyzőinek feladata, a felvételivel kapcsolatos tennivalókat mindenkinek saját magának kell intéznie. Az idei felvételivel és érettségivel kapcsolatban hamarosan érkeznek az iDeákra is friss cikkek, de emellett az előző évek tájékoztatóit is megtalálhatjátok a Deák után című rovatban. 

Február 18-án (pénteken) a 3. órában rádiós megemlékezés lesz a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapjára (amit február 25-én – a síszünet ideje alatt – ünneplünk).

A várva várt síszünet első napja február 21-e, a szünet utáni első tanítási nap február 28-a lesz. Ugyanezen a hétfői napon lesz a leendő kilencedikeseknek a kéttannyelvű szóbeli felvételi is. 

Sok sikert kíván az iDeák csapata a második félévre!

Hozzászólások
+ posts