Január a Deákban

A 2022-es év kezdetével elhoztuk nektek az új év első hónapjában ránk váró eseményeket.

Január 1-jétől nem lehet megtartani az épületben a 9. és 10. évfolyamosok táncóráit, az érintettek az erről szóló tájékoztatást és a részleteket az osztályfőnököktől kapták meg.

A 11. és 12. évfolyamosok január 7-éig adhatták le az emelt szint változtatására vontakozó kérelmüket. Más tantárgy felvétele esetén különbözeti (írásbeli és szóbeli) vizsgát kell tenni január 10-én (hétfőn).

Az osztályozóvizsgák időpontja január 17. (hétfő).

Január 21. (péntek) a félévzárás dátuma, ekkor lesznek az osztályozó konferenciák.

Január 22-én írják a 8. osztályosok a központi felvételi vizsgát.

Január 24-én (hétfőn) személyes jelenléttel pályaorientációs napot rendez iskolánk. A 11. évfolyam számára kötelező, de más érdeklődöknek is szabad a részvétel. A programokra jelentkező íveket hamarosan eljuttatják az érdeklődőkhöz. A többi évfolyamnak ezen a napon nem kötelező iskolába mennie.

Január 26-án (szerdán), délután 3 órától írásbeli emelt angol próbaérettségire van lehetőség a 11. és 12. évfolyamosok számára, a helyszínt később közlik. Január 27-én ennek keretében szóbeli próbaérettségire is van lehetőség a 12. évfolyamosoknak. Az erre való jelentkezés (amit személyesen az angol szertárban lehet megtenni) határideje január 26., délelőtt 10 óra.

Január 28-án lesz a felvételi értesítők kiosztása, valamint a Deák-emlékmű megkoszorúzása a 9. c osztály szervezésében.

Az iDeák januártól visszahozza egyik régi rovatát, A hónap témáját, amelyben ebben a hónapban a klímaváltozás kérdését vesszük górcső alá. Ebbe a rovatba várjuk az olvasói leveleket és cikkeket is, így ha szívesen fejtenétek ki gondolataitokat a témában, küldjétek el írásotokat január 28-ig (péntekig) a szerkesztoseg@ideak.info címre!

Mindenkinek sikeres és boldog új évet kívánunk!

Hozzászólások