Adománygyűjtést szervez a diákönkormányzat

A Deák Gimnázium diákörmányzata, élén az újonnan megválasztott diákelnökkel, ezúttal egy jótékonysági gyűjtést szervez a rászorulók számára a jövő hét végéig.

Az adományokat cipősdobozokba csomagolva várják minden felajánlótól, elsősorban a két 20 perces szünetben. A felajánlásokat december 17-ig lehet leadni a színházterem melletti karácsonyfánál, ahol a hosszú szünetekben mindig lesz egy-egy diák, aki átveszi a csomagokat. Azok, akik csomagátvételre jelentkeznek, ezzel segítve a DÖK munkáját, közösségi szolgálati órákat kapnak cserébe.

A felajánlásokat rászoruló gyerekek és tinédzserek számára továbbítják, hogy számukra is legyen ajándék a karácsonyfa alatt. A szervezők ezért azt kérik, hogy az adományok egy-egy cipősdobozba legyenek csomagolva, illetve legyenek csomagolópapírral bevonva. A dobozra, egy papírra legyen ráírva, hogy milyen nemű és korosztályú személynek szánjátok az ajándékot! A csomag tartalmazhat könyvet, plüssöket, ruhákat, bögrét, játékokat, vagy bármi olyan dolgot, aminek minden gyerek örülne.

A felajánlásokat a szervezők nevében is köszönjük!

Hozzászólások
+ posts