December a Deákban

A 2021-es év utolsó hónapját írjuk, így a decemberi programok és események összefoglalóját is meghoztuk nektek.

December 1-jétől újabb járványügyi korlátozások léptek életbe. Az épületbe történő belépés szigorodott, ami az intézménnyel jogviszonnyal rendelkezőkre nem vonatkozik, a külsősök viszont kizárólag a védettség igazolása után léphetnek be az iskolába. A portások írásbeli meghatalmazást kaptak arra, hogy a külsős belépőket ellenőrizzék.

December 6-án az iskolai szokásokhoz hűen ellátogatott hozzánk a Mikulás, aki az első nagyszünetben osztogatta a szaloncukrokat. A diákok az ünnepi hangulat révén mikulássapkát viseltek, többen pedig karácsonyi ruházatba öltöztek. Az erről készült fotósorozatunkat ezen a linken láthatjátok az iDeákon.

A diákönkormányzat emellett karácsonyi gyűjtőakciót is szervez iskolánkban, amiről bővebben itt olvashattok. Az iDeák szervezésében továbbá egy álhíríró pályázat is indul karácsonyi témakörben, erről erre a linkre kattintva láthatjátok a felhívást. Mindkét esetben december 17-ig adhatjátok le, amivel készültök.

December 11-én (szombaton) dolgozzuk le a szenteste napját, tanítás a pénteki órarend szerint lesz. Ez a nap rendhagyóan 8 órakor kezdődik és öt, egyenként 35 perces óra lesz megtartva a 3. órától kezdve. Ennek megfelelően a csengetési rend a következőre módosult: 

Sajnálatos módon az évente megrendezett Karácsonyi Est ebben az évben elmarad.

Elérkezik a várva várt téli szünet is, aminek első napja december 22. (szerda), utolsó pedig január 2. (vasárnap), így az iskolában január 3-án találkozunk újra.

Kellemes ünnepeket és előre is boldog új évet kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások
+ posts