November a Deákban

Az őszi szünet végével elérkezett a november, és ebben a hónapban is számos esemény vár ránk.

Fotó: Pipicz Sára, iDeák

A szünet utáni első tanítási napjától, november 2-től módosul iskolánk járványügyi intézkedési terve. Az iskolába való belépéskor mindenki számára kötelező a kézfertőtlenítés és a testhőmérséklet mérése. Szájmaszk viselése kötelező a közösségi terekben, javasolt a tantermekben. Mindenkit arra kérnek, hogy kizárólag egészségesen, tünetmentesen jöjjön iskolába. A teljes járványügyi eljárásrendet itt olvashatjátok el.

Az első héten kortárs-bántalmazás elleni hetet szerveznek iskolánkban, amelyről már korábban olvashattatok az iDeákon.

November 2-án kezdődnek az OKTV-k, elsőként a történelem tantárggyal, majd ezt követően a többi tantárgyból is.
November 5-én (pénteken) a diákok kezdeményezésére, a DÖK egyetértésével halloweeni “beöltözős”, jelmezes napot tartunk. Ez a program nem zavarja a tanítási órákat, nem lesz pontozás, csupán egy kis változatosságot várunk tőle.

November 11-én 16 órakor a 10. évfolyamosok szülei számára pályaorientációs szülői értekezlet lesz. Ezután 17 órakor a 10-11. évfolyamosok szülői értekezletei, majd 18 órától fogadóórák lesznek. A későbbiekben pontosítjuk, hogy személyes vagy online forában fog-e zajlani. 

A november 12-re tervezett, évente megrendezett Olvasás éjszakája ebben az évben a járványhelyzet miatti korlátozások következtében elmarad.

November 22-től a középszintű érettségi vizsgák szóbeli részével folytatódik az őszi érettségi vizsgaidőszak

November 27-én lesz a szalagavató bál, amelyre már az új szabályok miatt a vendégek csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, azonban ez az előírás a diákokra nem vonatkozik. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben részletesebben is olvashattok friss, aktuális információkat.

A hónaphoz kitartást kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások