Szeptember a Deákban

Véget ért a hosszú, de mégis rövidnek tűnő nyári szünet, elindult a 2021/22-es tanév és ezzel együtt újra az iskolában, rendes kerékvágásban folyik a tanulás. Lássuk, milyen események várnak ránk szeptember hátralevő részében!

Tavaly a vírushelyzet miatt az órák között is be lehetett menni a termekbe, azonban mint már észrevehettétek, a tantermek újra zárva vannak tartva szünetekben, amire magatartási problémák miatt került sor.

A szekrények helyzetéről is van végre információnk, ugyanis kiürítették azokat, és a bennük talált tárgyakat a tulajdonosok szekrényszám megadásával vehetik át a gazdasági irodában. Így hamarosan használatba vehetjük azokat, részlegesen megszabadulva a tankönyvek súlyától. A kilencedikesek számára viszont rossz hír, hogy egyelőre nem jutnak szekrényhez a rekordmagas tanulói létszám miatt, azonban új szekrények beszerzését követően hamarosan megoldódhat a probléma.

A végzős osztályok számára szeptember 16-án, csütörtökön, délután 5 órakor kezdődött a szülői értekezlet, ahol a szalagavató részleteiről esett szó, a részletekről nemsokára tájékoztatunk titeket.

A sportolók örömére szeptember 20-án, hétfőn életbe lépnek a testnevelés felmentések, így nekik már nem kell bejárniuk a testnevelőtanárok által kijelölt órákra.

Szeptember végére vagy október elejére várható az osztályfényképezés, amelynek pontos dátumára még várunk.

Az iDeák csapata minden tanárnak és tanulónak sikeres új tanévet kíván!

Hozzászólások