Tanulók iskolai oltása

Augusztus 30-31-én, illetve szeptember 2-3-án van lehetősége a jelentkező diákoknak az oltás felvételére. Az előzetes igényfelméréstől függetlenül kérjük a kérdőív kitöltését minden diákunkra vonatkozóan!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiküldött tájékoztató szerint a kormány úgy döntött, tanévkezdésre az iskolákban megszervezi azon diákok számára koronavírus elleni oltás lehetőségét, akiknek az elmúlt hetekben bármilyen okból kifolyólag nem volt alkalmuk az internetes regisztrációra és az oltakozásra.

Iskolánk feladatul kapta, hogy augusztus 25-ig felmérje az igényeket az oltás felvételére, és nyilatkoztassuk a szülőket, gondviselőket, illetve nagykorú tanulókat, hogy igénylik-e a vakcinát.

Ennek értelmében kérjük, hogy előzetes igényfelmérésünktől függetlenül, minden diákunkra vonatkozóan szíveskedjenek kitölteni a lenti „JELENTKEZÉSI LAP COVID-19 ELLENI VÉDŐOLTÁS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ” című dokumentumot, abban az esetben is, ha valamilyen okból nem igénylik az oltást! A visszajelzéseket (kitöltött formanyomtatványt az oltas@dfg-szeged.hu címre szíveskedjenek elküldeni! Az eredeti aláírt példányt a hozzájárulási nyilatkozattal együtt az oltás helyszínén kell majd leadni.

Az oltás pontos helyszínéről, ütemezéséről a Kormányhivatal dönt – amint bővebb információ áll rendelkezésünkre, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk Önöket. (dfg-szeged.hu)

Tájékoztató levél szülőknek
Tájékoztató levél nagykorú diákoknak
Jelentkezési lap COVID-19 elleni védőoltás igénybevételéhez
Hozzájáruló nyilatkozat 12 év feletti személyek részére iskolai oltási kampány keretében való COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához
 

Hozzászólások