Ötletláda: a DÖK új kezdeményezése

Iskolaújságunkon keresztül a Diákönkormányzat elnöke, Rakitta Milla szól hozzátok.

“Kedves Diákok!

Itt az ideje, hogy hallassátok a hangokat és változásokat érjetek el. Sajnálatos módon a pandémiás helyzet miatt nincs lehetőségünk DÖK gyűlést tartani, de nem szeretnénk rólatok megfeledkezni. Éppen ezért előálltunk számotokra egy B tervvel, melynek az Ötletláda nevet adtuk.

Hogyan működik az Ötletláda?

Az iskola bejáratánál elhelyeztünk egy dobozt, amelybe egy papírlapra írva bedobhatjátok az észrevételeiteket és javaslataitokat bármely témában, ami számotokra fontos és említésre méltónak találtok. Megoszthatjátok a DÖK-kel például azt, hogy mit gondoltok a Google Tanteremről, az online oktatásról, vagy a járványhelyzetre vonatkozó intézkedésekről.  Szívesen várjuk gondolataitokat és újító ötleteiteket, amelyekkel még könnyebbé tehetnénk sulis napjaitokat és emlékezetesebbé a gimnáziumi éveiteket. 


A folyamat mindössze pár percet vesz igénybe, de hatalmas lehetőségeket tartogat. Az ötletelésben bárki részt vehet, de kérünk Titeket, hogy okos és érett felfogással tegyétek ezt. Szeretnénk, ha minél többen aktivizálnátok magatokat, és buzdítanátok egymást arra, hogy éljetek a felajánlott lehetőséggel.

Köszönettel: a DÖK nevében Rakitta Milla”

Ha pedig inkább online írnátok le észrevételeiteket, akkor az iDeákon keresztül arra is van lehetőség! Az alábbi Google-űrlap segítségével is megoszthatjátok gondolataitokat, mi pedig továbbítjuk azokat a DÖK-nek.

Ötletláda online

Dobd be papírlapra írva gondolataidat az iskola bejáratánál kihelyezett dobozba, vagy ezen a felületen a kérdésekre válaszolva oszd meg velünk a véleményedet, hogy továbbíthassuk azt a DÖK-nek!

Hozzászólások