Idén is felfigyeltek az iDeákra a DUE szakemberei

Az eddigi két első helyezés után idén második helyezést értünk el a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán, az Év online diákmédiuma kategóriában. A nyereményünket szeptember 22-én vehettük át a Sajtófesztiválon.

A Sajtófesztivál a koronavírus miatt idén korlátozott létszámmal és a kötelező intézkedések betartásával került megrendezésre. Ha bizonyos szabályokat követve is, de megtartották a rendezvényt, amiért hálásak vagyunk, hiszen így személyesen vehettük át nyereményünket: az ESET vírusirtó, a szotar.net hozzáférés, a könyvutalvány és a DUE-s ajándéktárgyak mellett két kedvezményes belépőt az őszi alkotótáborba, és két szintén kedvezményes belépőt a nyári médiatáborba is magunkénak tudhatunk.

Az ajándékcsomag mellett szóbeli elismerésben is részesültünk: a DUE Médiahálózat szakemberei ilyen szavakkal illették munkánkat: “ügyes cikkek, kiemelkedő minőség – az élmezőnyben vannak”.

Azt hiszem, kijelenthetem, hogy számunkra a díjátadó volt a legjobb része a napnak, de emellett sok más izgalmas programon is részt vehettünk: találkozhattunk Rábai Balázzsal, az RTL híradó egyik műsorvezetőjével, Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével, Hanga Zoltánnal, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivőjével, és még számos más médiaszemélyiséggel. 

A Sajtófesztivál eseményeit profik is rögzítették – a programok visszanézhetőek a DUE Facebook-oldalán. Fotó: Sipos Ivett, iDeák

Ezúton megragadnánk az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk iskolánk vezetőségének és összes pedagógusának, de főleg az iDeák mentortanárainak, Novotny Katalin, Bató Ágnes és Szabó-Gilinger Eszter tanárnőknek, hiszen a segítségük nélkül biztosan nem kaphattuk volna meg ezt az elismerést.

Akiknek viszont a legnagyobb köszönettel tartozunk, azok Ti vagytok, kedves olvasók. Köszönjük, hogy figyelemmel kíséritek munkánkat, és hogy gyakran kifejezitek tetszéseteket egy-egy produktum iránt. Ígérjük, hogy igyekszünk a jövőben is minél színvonalasabb cikkekkel, képgalériákkal és videókkal szolgálni Nektek – ehhez pedig biztosan segítségül lesz majd a táborokban megszerzett tudás.

Hozzászólások