Legyél Te is iDeákos!

Gimnáziumunk iskolaújságának online formája idén ősszel ünnepi harmadik születésnapját. Ez idő alatt sokan csatlakoztak a csapatunkhoz, és számos diáktól gimnáziumi tanulmányaik befejezése miatt el is kellett búcsúznunk.

A szerkesztőség folyamatosan várja az új tagokat, így ebben az évben is bármikor csatlakozhatsz!

Érdeklődsz a média iránt? Hobbid az írás vagy a fotózás? Szeretsz videózni? Az iDeák egy tökéletes hely arra, hogy mindezeket kipróbáld. Fő célunk az iskola életéről való beszámolók készítése, írásos és képi formában egyaránt, de a világ felé is nyitunk, így örömmel várunk akkor is, ha filmkritikákat vagy könyvajánlókat írnál szívesebben. Sőt, mivel gimnáziumunk fő profilja a nyelvoktatás, idegen nyelven írt munkákat is publikálunk – tehát ha tökéletesíteni szeretnéd a tudásod, akkor is itt a helyed!

De nemcsak tudással gazdagodhatsz ha csatlakozol hozzánk – a mindig jó hangulatban zajló gyűléseink során a “munkatársi” kapcsolat könnyen alakul át barátsággá.

Szerkesztőségünk munkáját Novotny Katalin tanárnő segíti Bató Ágnes és Szabó-Gilinger Eszter tanárnővel karöltve, akik ugyanolyan kedvesek, mint az iDeákos diákújságírók.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor nyugodtan gyere el a gyűlésünkre, és nézd meg, lenne-e kedved velünk dolgozni. A tanév tartalma alatt bármikor benézhetsz hozzánk, hétfőnként a 13:00 órás szünetben a 127-es teremben tartott gyűlésünkre.

Hozzászólások