Február a Deákban

2020 első hónapján már túl is vagyunk, februárban pedig már vár ránk a jól megérdemelt egyhetes síszünet is, de emellett izgalmas iskolai programokra is sor kerül majd.

Fotó: Unsplash, Wendy Morris

Február 7-én, pénteken kerül megrendezésre a társasjátékok éjszakája az aulában. A programon való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. Ezt Kovácsné Hegedűs Erzsébet és Szabó-Gilinger Eszter tanárnőknél tehetitek meg, akik az esetlegesen felmerülő kérdéseitekre is választ adnak.

14-e egy fontos dátum a végzősök számára, hiszen ez az érettségi-felvételi jelentkezés határideje. Javasoljuk, hogy ezzel kapcsolatban böngésszétek újságunk Deák után rovatát, ugyanis itt választ kaphattok a felvételi eljárással kapcsolatos kérdéseitekre.

17-én veszi kezdetét a síszünet, amely egy teljes hétig fog tartani, azaz 24-én kell majd újra iskolapadba ülni.

A két tanítási nyelvű tagozat szóbeli felvételi vizsgájára 24-én, 13:30-tól kerül sor, melynek vizsgabeosztását hamarosan a www.dfg-szeged.hu-n olvashatjátok.

25-én, kedden a kommunista diktatúra áldozatairól fogunk megemlékezni. A rádióműsor a 3. óra végén lesz, Vágfalvi Zoltán tanár úr szervezésében. 

Sok sikert kíván a második félévhez az iDeák csapata!

Hozzászólások