November a Deákban

Véget ért az őszi szünet, de a tanítási napokon is sok tanórán kívüli program vár rátok.

Fotó: Unsplash, Mpho Mojapelo

November 11-én, hétfőn érkezik iskolánkba a brit nagykövet, melyről majd cikket is olvashattok az iDeákon, ahogy azt Donald Kursch volt nagykövet-helyettes előadása után is megtehettétek.

November 14-én, csütörtökön, délután négy órára a tizedikes tanulók szüleit várják pályaorientációs előadásra, 17 órakor pedig a tizedikes és tizenegyedikes, de pár kilencedikes és tizenkettedikes osztálynak is szülői értekezletük lesz. Szintén ezen a napon 18 órától szüleitek szaktanáraitokkal is beszélhetnek a fogadóórán.

15-én, pénteken kerül majd megrendezésre az Olvasás éje, melynek keretein belül egy hangulatos felolvasóestet tölthettek el iskolánk könyvtárában. A program részleteivel kapcsolatban Kovácsné Hegedűs Erzsébet tanárnőt és Marianovich Dániel tanár urat keressétek!

28-án, csütörtökön koncert lesz az iskolánkban, ezúttal csak a 10. évfolyam részére az ötödik órában a Görög Sisters nevű duó fog zenélni a színházteremben.

29-én, pénteken lesz a Nyelvi Kavalkád, melyre a szervezők szeretettel várják az iskolánk nyelvi tagozatai iránt érdeklődő nyolcadikosokat, akik játékos formában ismerkedhetnek meg a Deákban oktatott idegen nyelvekkel. A részletekkel kapcsolatban Ótott Noémi tanárnőt keressétek!

Akik valamilyen tantárgyból OKTV-re jelentkeztek, azokra ez a megmérettetés is ebben a hónapban vár: 4-én történelemből, 5-én földrajzból, 6-án II-es típusú informatikából, 11-én német nyelvből, 12-én matematikából, 13-án magyar nyelvből, 14-én fizikából, 18-án kémiából, 19-én francia nyelvből, 20-án I-es típusú informatikából, 21-én biológiából, 25-én angol nyelvből, 26-án olasz nyelvből, 27-én pedig spanyol nyelvből kerülnek megrendezésre a verseny első fordulói. Ezenkívül egy tantárgy feladatsorának a megoldása decemberre csúszott át: 5-én a magyar irodalomra kerül majd sor.

A hónaphoz kitartást kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások