Legyél Te is iDeákos!

Gimnáziumunk iskolaújságának online formája idén kezdte a harmadik évét. Fennállásának során sok minden történt: kétszer is elnyertük az év online diákmédiuma címet, újságcikket írtak rólunk, főszerkesztő-váltás történt, és a csapatunk is igazán tehetséges tagokkal bővült – de sokaktól gimnáziumi tanulmányaik befejezése miatt el kellett búcsúznunk. Most itt a lehetőség, hogy Te kerülj a helyükre!

Fotó: Unsplash, Christin Hume

Érdeklődsz a média iránt? Hobbid az írás vagy a fotózás? Szeretsz videózni? Az iDeák egy tökéletes hely arra, hogy mindezeket kipróbáld, és emellett egy nagyszerű közösség tagja lehetsz, ahol barátságokat köthetsz.

Fő célunk az iskola életéről való beszámolás írásos és képi formában egyaránt, de a világ felé is nyitunk, így örömmel várunk akkor is, ha filmkritikákat vagy könyvajánlókat írnál szívesebben. Sőt, mivel gimnáziumunk fő profilja a nyelvoktatás, idegen nyelven írt munkákat is publikálunk – tehát ha tökéletesíteni szeretnéd a tudásod, akkor is itt a helyed!

Szerkesztőségünk munkáját Novotny Katalin tanárnő segíti Bató Ágnes és Szabó-Gilinger Eszter tanárnővel karöltve, akik ugyanolyan kedvesek, mint az iDeákos diákújságírók – csapatunk bővebben a Kik vagyunk mi? cikkben mutatkozik be.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor nyugodtan gyere el a gyűlésünkre, és nézd meg, lenne-e kedved velünk dolgozni. A tanév tartalma alatt bármikor benézhetsz hozzánk, csütörtökönként a 13:00 órás szünetben a 127-es teremben tartott gyűlésünkre.

Hozzászólások