Szeptember a Deákban

A szünet után a mai napon nemcsak a tanulás veszi kezdetét, hanem az iDeák is visszatér. A 2019/2020-as tanévben újult erővel igyekszünk cikkekkel, képekkel illetve videókkal színesíteni a tanévet.

Fotó: Unsplash, Aaron Burden

A tavalyi évhez hasonlóan fő célunk az iskola életéről való beszámolás, de természetesen továbbra is nyitunk majd a világ felé is, így olvashattok majd sorazat-, film- és könyvajánlókat, mindemellett pedig még idegen nyelven írott munkákkal is találkozhattok. Természetesen a havi eseményeket összefoglaló cikksorozatunk is tovább él, ezúttal is ezt olvashatjátok.

A gólyákra már a tanév második napján megmérettetés vár: kedden a harmadik órában angol szintfelmérőt fognak írni.

5-én, csütörtökön van az őszi érettségire való jelentkezés határideje, valamint ezen a napon a kilencedikesek szüleit is várjuk az iskolánkba szülői értekezletre, 17 órára.

A végzősöknek is lesz szülői értekezletük szeptemberben, de arra majd csak a hónap második felében, 19-én kerül sor, szintén 17 órakor.

Akik OKTV-n szeretnének részt venni, ezzel pedig többletpontokat bezsebelni, azoknak 20-áig kell leadni a jelentkezésüket.

A szerkesztőségünkhöz a hónap és az év bármely napján csatlakozhattok: ha az új tanév által kapott lendületeddel, kíváncsi személyiségeddel, írói vénáddal vagy fotós tehetségeddel szívesen segítenéd a munkánkat, akkor nincs más dolgod, mint érdeklődni a főszerkesztőnknél, Jenei Eszternél (11.d), a főmentorunknál, Novotny Katalin tanárnőnél, vagy bármelyik munkatársunknál.

Ezúton köszönjük az elmúlt két tanévnyi támogatásotokat, és vidám tanévkezdést kívánunk!

Hozzászólások
+ posts