Az utolsó tanítási nap programja

Iskolánkban már hagyománynak számít, hogy a nyári szünet előtti utolsó napot már nem teljes erőbedobással a tanulással töltjük, hanem vidáman zárjuk le a tanévet. Idén ez június 14-re, péntekre esik. A programok kapcsán az egyik fő szervezőt, a diákönkormányzatot segítő munkatársat, Nagy Péter tanár urat kérdeztem.

Forrás: Unsplash, Jason Blackeye

“A rendezvény célja tulajdonképpen az, hogy vidáman búcsúztassuk el a nehéz évet. Ezt a programot Kiszin Miklós tanár úrral szervezzük. A nap úgy fog kinézni, hogy 35 perces órák lesznek, 10 perces szünetekkel. A megszokott rend szerint 7:30-kor kezdünk, de összesen öt tanóra lesz megtartva, valamint a hatodik óra az aulában kap majd helyet. A szünetekben dalokkal, énekekkel várjuk a diákságot. Az első szünetben egy ének és gitár produkciót fogunk hallani illetve látni, a másodikban táncbemutatót nézhetünk majd meg, a harmadikban énekkórus fog fellépni hangszereléssel, a negyedikben szintén tánc várja majd a diákokat, valamint az utolsó szünetben a tanári zenekar fog játszani. A hatodik órára az iskolai zenekart, a Brendet hívtuk vissza, és ők fogják lezárni az évet. Ezúton is jó szórakozást kívánok!”

Már megszokhattátok, hogy iskolánk életének minden fontos eseményéről tudósítunk, így ez ezúttal sem marad el. A képgalériát az iDeák oldalán tekinthetitek majd meg.

A nap véget értével hivatalosan is kitör a vakáció, de ne feledjétek, hogy a vidám évbúcsúztatást egy komoly hangvételű bizonyítványosztás is követ majd, melyre június 27-én 18:00 órára kell majd visszajönnünk az iskolába. A kitűnőkre ezután még egy külön fogadás is vár a nagytanáriban, ahol a Deákos Tehetségért díj is átadásra kerül majd. Június további programjairól ide kattintva bővebben tájékozódhattok.

Hozzászólások
+ posts