Június a Deákban

Hamarosan véget ér a 2018-19-es tanév, de még az utolsó a héten is várnak ránk iskolával kapcsolatos események, mutatjuk is, hogy melyek ezek.

Fotó: Unsplash, Chris Abney

Hétfőn Pünkösd miatt egyből egy pihenőnappal indítunk, de a végzősöknek minden bizonnyal nem telik majd stresszmentesen a hosszú hétvége, hiszen majd csak csütörtökön ér véget az emelt szintű érettségik szóbeli időszaka, és 17-én már kezdetét is veszik a középszintű megpróbáltatások.

13-án, csütörtökön, az ötödik órában táncbemutató is lesz a tornateremben, ahol a kilencedikesek társastánc-előadásokkal mutatják majd be, milyen mozdulatokat sikerült idén elsajátítaniuk.

Június 14-e, péntek lesz az utolsó tanítási nap, ennek különleges programját hamarosan közzétesszük, figyeljétek az oldalunkat!

Ünnepélyesen is lezárjuk majd az idei tanévet, és a bizonyítványok is kiosztásra kerülnek június 27-én, csütörtökön. Ezen a napon 18:00-ra kell majd visszajönnünk az iskolába, majd az esemény után szokás szerint a kitűnő tanulókat a nagytanáriban egy külön fogadásra invitálják. Ekkor kerül átadásra a Deákos Tehetségért díj is, amelyet egy oklevél kíséretében kap meg egy tanuló a díj felajánlójától vagy valamelyik családtagjától  és a kuratórium elnökétől.

A jövőre a Deákba érkező diákoknak is fontos eseményt tartogat a hónap: 20-a és 22-e között kerül sor a beiratkozásra.

A hónap végén az érettségizők is fellélegezhetnek majd, hiszen június 28-ával a középszintű szóbeli időszak is lezárul.

Az idei utolsó havi összefoglalóval kellemes nyarat kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások
+ posts