Április a Deákban

Áprilisban végre elérkezik a jól megérdemelt tavaszi szünet is, de emellett sok tanulással kapcsolatos eseményre is számíthattok.

Forrás: Unsplash, Annie Spratt

4-én, csütörtökön, délután 3 órai kezdettel kerül megrendezésre a Diákparlament a színházteremben, és ezen a napon kerül sor az új DÖK-elnök megválasztására is, amiről az iDeák is tudósít.

11-én a 9. évfolyam koncertet hallgathat meg a már szokásos helyszínen, a színházteremben. Ezúttal a balkáni népzene megismerésével bővíthetitek tudásotokat.

12-e a határideje az ideiglenes felvételi rangsor Oktatási Hivatal felé való megküldésének. Nem kell már sokáig izgulniuk a nyolcadikosoknak, hiszen ebben a hónapban, 30-án, a végleges értesítőt is megkapják a felvételről vagy sajnos az elutasításról.

Szintén április 12-én, egy izgalmas, új program is vár rátok. Első alkalommal kerül megrendezésre a társasjátékok éje, este nyolc órától.

Természetesen ebben a tanévben is megemlékezünk a holokauszt áldozatairól, ezúttal is 16-án. Az idei rádióműsor felelősei Vágfalvi Zoltán és Dr. Balogh Ádám tanár urak.

Április 17-e fontos határidő, amit minden 10-es tartson észben! Ez az utolsó időpont, amikor leadhatjátok az emelt szint választásról a papírjaitokat.

Másnap, 18-án már nem is kell iskolába jönni, hiszen kezdetét veszi a hat napig tartó tavaszi szünet. 24-én, szerdán kell újra belépni a Deák kapuin.

26-án, pénteken ér véget a fittség mérés, így ettől fogva valószínűleg már nem lesz ingafutás a tesiórákon.

A hónapot egy végzősök számára igazán megható eseménnyel zárjuk: 30-án búcsúztatják el őket a tanárok szeretett iskolájuktól.

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások