November a Deákban

Ugyan a tanév egyik legizgalmasabb rendezvényén, a gólyahéten már túl vagyunk, ez nem jelenti azt, hogy ebben a hónapban nem várnak ránk tanórán kívüli programok.

A november az OKTV-k kezdetét jelenti: 5-én történelemből, 6-án földrajzból, 7-én a II.-es típusú informatikából, 8-án művészettörténetből, 12-én angolból, 13-án matematikából, 14-én magyar nyelvből, 15-én fizikából, 19-én kémiából, 20-án franciából, 21-én az I.-es típusú informatikából, 22-én biológiából, 26-án németből, 27-én olaszból, 28-án pedig spanyolból mehetnek azok, akik előzetesen jelentkeztek ezekre.

7-én, szerdán, 15 órai kezdettel LanguageCert ingyenes próbanyelvvizsgát tehetnek angolból (közép- és felsőfokon) azok a diákok, akik október 31-ig leadták a jelentkezésüket.

8-án a harmadik órában az egész iskola koncertet hallgathat meg Menetelő századok – Zenetörténeti utazás katonazenekkaral címmel.

A szünet utáni első hetet egyből hatnapos tanulással kezdjük, ugyanis 10-én a november 2-ról áthelyezett munkanapot dolgozzuk le, azaz egy pénteki napot pótolunk. Aznap a 3-7. óra kerül megtartásra 8 órai kezdettel, 40 perces órákkal és 10 perces szünetekkel.

15-én, délután négy órakor pályaorientációs szülői értekezlet lesz a 10. évfolyam számára. Egy órával később, öt órakor, a tizedikes és tizenegyedikes osztályoknak, szülői értekezlet lesz, valamint opcionálisan a kilencedikes és tizenkettedikes osztályoknak is lehet, a fogadóórákra pedig hat órakor kerül majd sor.

16-ről 17-re (péntekről szombatra virradó éjjel)  kerül megrendezésre az Olvasás Éje, a szokásos helyszínen, a könyvtárban. A részletekről Marianovich Dániel tanár úr és könyvtáros, valamint Kovácsné Hegedűs Erzsébet tanárnő adhat tájékoztatást.

Ehhez a hónaphoz is kitartást kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások