Idén sem fogtok unatkozni a gólyahéten

Jövő héten kezdetét veszi a gólyahét, amelynek ugyan a kilencedikesek lesznek a főszereplői, de a felsőbb éveseknek is tartogat programokat.

A gólyanap képeit itt találjátok. Fotó: iDeák

A hét témája a musicalek, ehhez fognak kapcsolódni a feladatok. Az osztályfőnökök már húztak a hét lehetőség közül, így végül a következő lett a felosztás:

9. a Macskák
9. b Mamma Mia
9. c Jailhouse Rock
9. d Made in Hungária
9. e Hair
9. f High School Musical
9. g A dzsungel könyve

A programsorozat első napja október 24. lesz, de az előfeladatok már most elkezdődtek. Ilyen feladat az adománygyűjtés is, amelyben a felsőbb évesek is részt vehetnek. Ha szeretnétek segíteni a rászorulókon és a gólyák pontszerzésében, akkor 15-e és 19-e között várjuk a jó állapotú ruhákat, játékokat (kivéve plüssöket), könyveket és tartós élelmiszereket a ruhatárba. Fontos, hogy a zacskóra írjátok rá annak az osztálynak a betűjelzését, ahová szeretnétek, hogy a pontot írjuk.

Gólyanap 2018 – iDeák

2018. augusztus 30-án ismét megszervezésre került a Deákban hagyományos Gólyanap. Idén tizedik alkalommal mérték össze iskolánk gólyái fizikai és szellemi erejüket Sziksósfürdőn. Köszönjük videónk minden szereplőjének a közreműkődést! Zeneszámok: Robin Schulz – Oh Child Lauv – I Like Me Better Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door – Whenever Louis The Child – Better Not Jonas Blue – Rise ft.

24-én szerdán lesz a sütinap. Ezen a napon a gólyák finomabbnál-finomabb sütikre hívják meg diáktársaikat és tanáraikat.

Csütörtök, azaz október 25-e a mozgászónák napja: ekkor a nagyszünetekben a kilencedikes osztályok különböző sorversenyeken fognak részt venni, de a többiek sem fognak unatkozni: a vidámság és a jó zene garantált!

A gólyahét legfontosabb napja péntek, azaz 26-a lesz. Délelőtt beöltözés lesz, amikor a nagyszünetekben közös tánc vár a gólyákra, este 6 és 11 óra között pedig megrendezésre kerül a várva várt gólyabál. A műsor után lesz lehetőség bulizásra, a menzán pedig a Brend fog fellépni. A jegyeket október 16-ától keddtől tudjátok megvásárolni a nagyszünetekben az aulában.

Mindenkinek jó szórakozást kíván a szervező 10. d osztály!

Hozzászólások
+ posts