Szeptember a Deákban

Az idei tanévben is havonta megosztjuk Veletek, hogy milyen tanórán kívüli programokra számíthattok. Nézzük, mi vár ránk ebben a hónapban.

A kilencedikesek szüleit 6-án, a tizenkettedikesekét pedig 20-án várták és várják az osztályfőnökök a délután öt órakor kezdődő szülői értekezletre.

A jövő hónapra vonatkozó menzabefizetés időpontjai ebben a hónapban 18-ra és 19-re esnek. Mindkét nap 7:30 és 14:40 között tudtok gondoskodni az októberi ebédetekről, vagy az interneten bármikor az Etelka felületén.

Már a tanév első hónapjában érdemes a továbbtanulásra gondolni: 21-én van az OKTV jelentkezési határideje. A jelentkezést papíron lehet megtenni, amit vagy a szaktanárotoktól, vagy az igazgatóhelyettesi irodában tudtok szerezni. Hasznos megpróbálni, hiszen sokat érő tapasztalathoz és nem utolsósorban többletpontokhoz juthattok.

23-án, vasárnap lesz a Pick-futás. Ugyan ez nem kötelező iskolai program, mégis megéri részt venni rajta, mert a 3,4 kilométeres táv teljesítésével ki lehet váltani a legtöbbünk által kevésbé kedvelt testnevelésórai Cooper-futást.

Mindenkinek sikeres új tanévet kíván az iDeák csapata!

Hozzászólások
+ posts