Az iskolakezdéssel visszatér az iDeák is

Ahogy a tavalyi tanév végén elbúcsúztunk Tőletek két és fél hónapra, ugyanazzal a lendülettel üdvözöl Titeket újra az iDeák csapata szeptember 3-án! Reméljük, visszatérésünk valamennyire enyhíti sokak fájdalmát amiatt, hogy a mindennapos bulik és a pihenés helyét ismét átveszik a heti egyszeri bulik és a panaszkodás a rengeteg tanulnivaló miatt.

Bár sok minden marad a régiben, így az is, hogy töretlenül beszámolunk a legfontosabb deákos eseményekről, és egyúttal próbálunk a világ felé is nyitni, egy dolog mégis változott: új weboldalunk minden reményünk szerint elnyeri valamennyiőtök tetszését.

Nemcsak az arculatunkat volt itt az ideje ráncfelvarrni, szerkesztőcsapatunkra is ráfér a vérfrissítés: a tanév elején várjuk minden kíváncsi deákos jelentkezését, aki szívesen írna kritikát a legutóbbi sorozatról, amit ledarált; készítene interjút kedvenc tanárával, esetleg a diákok nyelvén próbálna egy cikkben átfogó magyarázatot adni olyan dolgokra, amelyekről csak a híradókban hallhatunk, vagy tudósítana a Deák Olimpia vérre menő küzdelmeiről.

Ha tehát lenne kedved velünk együtt végigkísérni diáktársainkat az idei tanév rögös útján, jelentkezz szerkesztőinknél: Szabó Ákosnál (12. d), Ménesi Flóránál (11. d) vagy Jenei Eszternél és Busch Petránál (10. d), esetleg Novotny Katalin mentorpedagógusunknál!

Köszönjük eddigi támogatásotokat, és reméljük, idén is csak egyre jobb és jobb tartalommal fogtok találkozni az ideak.infon. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk ezért.

Az iDeák csapatának nevében:

Szabó Ákos
főszerkesztő

Hozzászólások
+ posts