Az iDeák is nyári szünetre megy

Most, hogy a végéhez érkezett a 2017/18-as tanév, mely során online formában újraindult a Deák suliújságja, nemcsak Ti, hanem mi, az iDeák munkatársai is pihenésünket töltjük majd júliusban és augusztusban.

Az idei tanév valamennyiünk számára mozgalmas volt, nem telt kihívások nélkül az iDeák felélesztése és – ami ennél is fontosabb – életben tartása, segítségért azonban Novotny Katalin tanárnőhöz bármikor fordulhattunk. Így mindannyiunk nevében mondhatom, hogy minden fáradság teljes mértékben megérte, hiszen az iskolaújságban rengeteg tehetségre bukkantunk, és reméljük, továbbra is megmarad annak a helynek, ahol a motivált és újságírás iránt érdeklődő deákos fiatalok megízlelhetik, milyen is határidőre interjút készíteni egy számukra teljesen ismeretlen személlyel, vagy hogy mennyi kitartás kell egy éven át minden iskolai eseményt a fényképezőgép lencséjén keresztül figyelni.
Az év értékeléséhez nézzünk pár adatot: az elmúlt 8 hónapban összesen 120 cikket olvashattatok tőlünk, legnézettebb írásunkat közel 1500-an láttátok, mindent összeadva pedig 120 ezerszer kattintottatok ránk. Érdekes módon, még az Egyesült Államokból is 2000-szer látogatták meg honlapunkat, de az Egyesült Királyságból, Oroszországból, Izraelből és Mexikóból is akadtak bőven olvasóink. Mindezekért a számokért pedig Nektek, deákos olvasóközönségünknek tartozunk óriási köszönettel.
Hálánk jeléül jövőre is folytatjuk azt a munkát, amit tavaly ősszel elkezdtünk, reméljük, csak egyre többet fejlődve és tanulva az idei évből. Azzal a kiegészítéssel, hogy már a tanév elején egyből várni fogjuk az új tagokat, akár kilencedikeseket, akár persze a már idén is deákos diákokat, akik most gondolják úgy, hogy eljött a csatlakozás ideje.
A 2018/19-es tanévben tehát, a kéthónapos szünet után, újult erővel találkozunk, még több tartalommal és a tervek szerint megújult dizájnnal!
 
Az iDeák csapatának nevében:

Szabó Ákos

főszerkesztő

Hozzászólások