Az iDeák az ország legjobb online diákmédiuma

Büszkén számolunk be Nektek egy saját házunk környékéről érkező hírről: a DUE Médiahálózat nevű országos diákújságíró szervezet által 28. alkalommal meghirdetett Tehetségkutató Diákmédia Pályázaton a Deák suliújságja első helyet nyert Az év online diákmédiuma kategóriában a középiskolák mezőnyében.

Nyereményünk két belépő a budapesti Csodák Palotájába, kempingjegy a váci VéNégy fesztiválra, ESET vírusvédelem egy évre, valamint két csapattagunk kedvezményesen vehet részt a DUE által nyáron Balatonszárszón megrendezett tíznapos médiatáborban, melyben további ismereteket és tapasztalatot gyűjthetnek ahhoz, hogy minél hitelesebben és élvezhetőbben számoljanak be Nektek, deákos olvasóközönségünknek az iskola és a világ eseményeiről.
Ezúton szeretnénk megköszönni az iskola vezetőségének, pedagógusainak és munkatársainak, illetve kifejezetten Novotny Katalin tanárnőnek a rengeteg segítséget és támogatást, de mégis elsősorban a deákos diákoknak tartozunk hálával, hogy egyre többen olvasnak minket.

 

Az iDeák csapatának nevében:

Szabó Ákos

főszerkesztő

 

 
Hozzászólások