A The Brend bocsánatot kér csütörtöki fellépése miatt


Kedves tanáraink és diáktársaink!

 

Elnézést szeretnénk kérni mindenkitől a bolondballagás nyitányán előadott dalért. Igazából az egészet egy viccnek szántuk, ami sajnos rosszul sült el, és emiatt több ember kellemetlenül érezte magát, amit sajnálunk, és ami miatt szégyelljük magunkat. Bár a cenzúrázott verziót énekeltük és nem káromkodtunk, így is rizikós talajra tévedtünk, amire számíthattunk volna, de nem mértük fel jól a helyzetet. Elvetettük a sulykot, amire nem vagyunk büszkék. Nem szeretnénk, ha az elmúlt közel négy év munkájából ez maradna meg a köztudatban, és ezért szeretnénk mindenkitől ismét elnézést kérni a megkérdőjelezhető és megosztó viselkedésünk miatt.

Bízunk abban, hogy mindenki meg tud nekünk bocsátani és semmissé tudjuk tenni a cselekedetünket.

Üdvözlettel,

A The Brend végzős tagjai

 

Hozzászólások
+ posts

2 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Drága The Brend!

    Jól tettétek, hogy újragondoltátok a dolgot. Egyszerűen ízléstelen volt az a dal (ún. cenzúrázva meg még értelmetlen erőlködés is). (és szvsz nem is vicces, a Belgának sokkal jobb számai is vannak, uram bocsá', még olyanok is, amikben nem minden kifejezés való a kisujját kávéscsészétől eltartóknak – pl. nekem 🙂 ) Részemről tehát megbocsátva, részetekről meg tanulság levonva.

    Mindazonáltal ez a kis malheur – ami előfordul még a legjobb helyeken is, nemhogy… – semmit nem von le abból a mély tiszteletemből, amivel adózok négyéves munkátoknak, személyetek kedvességének, aurátok vonzerejének.

    Maradok kisztihand: e.e.

Comments are closed.