Március a Deákban

 
 
Ha havas bakancsban is, de átléptünk a tavaszba, így vegyük is sorra, mire számíthatunk ebben a hónapban a Deákban.

 

Az Erasmus-hétről már több cikkünkben is olvashattatok, az európai országokkal foglalkozó programsorozat március 7-től 10-ig tart, így a szombati, március 16-a miatt áthelyezett munkanapot is ledolgozzuk a kvíztöltéssel és előadáslátogatással.

 

14-én a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából műsort láthattok majd az ötödik órában Erdélyi Eszter tanárnő szervezésében, melyen a fekete-fehér, elegáns viselet és a kokárda viselése magától értetődő.

 

Az ünnepi hosszú hétvége utáni héten, 22-én az osztályfőnökök és tanáraink szülői értekezletre és fogadóórákra várják a szülőket 17 illetve 18 órától.

 

Az ezt követő hét már a Deák Olimpia jegyében fog telni, a 27-i zárónap programjairól hamarosan olvashatjátok a további részleteket. Addig is a tanulmányi és sportversenyeken való részvétel mellett ismerkedjetek meg jobban a Deák Olimpiát is szervező DÖK-öt segítő pedagógussal, Nagy Péter tanár úrral.

 

A hónapot pedig egy várva várt, ám minden diák által biztos, hogy nem elég hosszúnak tartott 6 napos tavaszi szünettel zárjuk, mely március 29-e, csütörtöktől egészen április 3-a, keddig terjed idén.
 
Hozzászólások