Február a Deákban

 
Január 29-ével átlépünk a második félévbe iskolánkban, így a február már a jobb félévi jegyekért zajló harc vihara utáni csendben veheti kezdetét, azonban a félévi bizonyítvány kiosztása átcsúszik 2-ára, péntekre.

A február szinte azonnal egy kellemes dologgal szeretne kiengesztelni minket, február 5-től 9-ig ugyanis síszünet lesz, azaz 2-tól egészen 12-ig nem kell még a suli közelébe sem merészkednünk. Aki pedig jelentkezett az ausztriai sítáborba, remélhetőleg mankó nélkül evickél majd felfelé a rámpán hétfőn a koralpei kiruccanás után.
 
Február 15-én van a felvételi és az érettségi jelentkezési határideje, így a végzősök illetve azok, akik előrehozott érettségit szeretnének tenni, nem sok ideig vakarhatják még a fejüket. A 15-ei csütörtök más okból is bekerülhet naptárunkba, hiszen a Szegedi Szimfonikus zenekar ad koncertet iskolánkban a harmadik órában, 9 óra 20 perctől, amelyre a belépő az elegáns viselet.
 
Emellett a hónap 26. napján emlékezünk meg a kommunista diktatúrák áldozatairól, illetve ekkor érkeznek iskolánkba a két tanítási nyelvű angol tagozatra felvételiző nyolcadikosok is a szóbeli vizsgájukra.
 
Ennyi lenne tehát az idén 28 napos február a Deákban.
 
Hozzászólások