Legyél Te is iDeákos! Jelentkezz újságírónak!

Mint tudjátok, a Deák iskolaújságja, az iDeák hosszú évekig tartó kihagyás után ebben az évben újraindult, immáron internetes formában. Több mint három hónapos munkálkodásunknak köszönhetően januárban megjelent ötvenedik cikkünk, így elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy bővítsük csapatunkat.

 

Ha Téged is érdekel az újságírás vagy a fotózás, közvetlen, kíváncsi, jó fej és nyitott vagy, egyértelműen nálunk a helyed!


A témák, amikről írhattok, kifogyhatatlanok, hiszen nemcsak az iskolai eseményekről, hírekről számolunk be, hanem az iskolában dolgozó tanárokhoz, és egymáshoz, sőt, magához a Deákhoz próbálunk Titeket közelebb hozni, így beszámolunk sport- és tanulmányi versenyeredményeitekről is. Emellett szorgosan készítjük fel végzős diákjainkat a Deák utáni életre továbbtanulásról szóló cikkeinkkel, hiszen egyszer minden tanulónk kirepül a Deákból sajnos. A lényeg, hogy egyúttal a Deák utánpótlását is szervezzük, hiszen Nekik szólnak a deákos életet, mi több, életfelfogást bemutató írásaink.

De az iskola falai számunkra nem szabnak határt, a világ eseményeiről is beszámolunk, legyen az országszakadás, könyvbemutató, film- és sorozatkritika vagy a közélet egyik legnagyobb port kavart kérdése az elmúlt időben. Ezekről pedig nemcsak magyarul, az iskolában tanult idegen nyelveken is írunk. Ezen túl az iskola folyosóin burjánzó fényképészpalánták számára havonta megmérettetést szervezünk, hogy kiderüljön, ki az adott hónap legjobb deákos fotósa.

 

Ha tehát mindehhez Neked is kedved lenne, ne habozz, jelentkezz!

 

Ráadásul, a második félévben tervezzük a Deák iskolarádiójának újraindítását, így azokat is szívesen várjuk, akiket a rádió zenei műsorának szerkesztése foglalkoztatna inkább.

 

 


Az iDeák csapatának nevében:

 

Szabó Ákos 11. d

főszerkesztő(Ui.: ha ügyesek vagyunk, Novotny Katalin tanárnő szokott hozni házilag készült sütit nekünk, már csak ezért is megéri, komolyan.)
 
Hozzászólások
+ posts

1 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.