November a Deákban

Véget ért az őszi szünet, novemberben a következő órákon kívüli tevékenységekkel találkozhattok az iskolában:

 


November az OKTV-k első fordulójának hónapja: 6-án történelemből, 8-án a II-es típusú informatikából, 13-án angolból, 14-én matematikából, 15-én magyar nyelvből, 16-án fizikából, 21-én francia nyelvből, 22-én az I-es típusú informatikából, 23-án pedig biológiából, 27-én német nyelvből, 28-án olasz nyelvből, 29-én spanyol nyelvből, 30-án pedig irodalomból mehetnek azok, akik szeptemberben jelentkeztek ezekre.

Az OKTV I. fordulói 14:00-kor kezdődnek, de már előbb, legalább 13:45-kor meg kell jelennetek.
 
Novemberben lesz az első nagy szülői értekezlet is, 16-án, csütörtökön 17:00 órától. Biztosan a 10-11. évfolyamnak, de lehetnek olyan 9-es és 12-es osztályok is, akiknek a szeptemberi mellett most is lesz egy megbeszélés. A szülői értekezletet pályaorientációs előadás előzi meg a 10-11. évfolyamosok számára 16:00-tól. 18:00-19:00 között pedig a fogadóórákon várják szüleiteket a tanárok.
 
November 17-én éjszakára tervezi iskolánk az Olvasás éjét, amikor hálózsákban és érdekes felolvasással tölthettek egy éjjelt a Deákban. A részletekről Marianovich Dániel tanár úr és könyvtáros, valamint Kovácsné Hegedűs Erzsébet tanárnő ad további információt.
 
Bár már december, de még szorosan a novemberhez kötődik a Nyelvi kavalkáddecember 1-jén, pénteken, amire a második idegen nyelv iránt érdeklődő leendő Deákosokat várja iskolánk Ótott Noémi tanárnő szervezésében.
 
Az év teljes rendjéről az iskola honlapján, itt tájékozódhattok.
Hozzászólások
+ posts