FRISS

2018. január 28., vasárnap

Február a Deákban


Január 29-ével átlépünk a második félévbe iskolánkban, így a február már a jobb félévi jegyekért zajló harc vihara utáni csendben veheti kezdetét, azonban a félévi bizonyítvány kiosztása átcsúszik 2-ára, péntekre.

A február szinte azonnal egy kellemes dologgal szeretne kiengesztelni minket, február 5-től 9-ig ugyanis síszünet lesz, azaz 2-tól egészen 12-ig nem kell még a suli közelébe sem merészkednünk. Aki pedig jelentkezett az ausztriai sítáborba, remélhetőleg mankó nélkül evickél majd felfelé a rámpán hétfőn a koralpei kiruccanás után.

Február 15-én van a felvételi és az érettségi jelentkezési határideje, így a végzősök illetve azok, akik előrehozott érettségit szeretnének tenni, nem sok ideig vakarhatják még a fejüket. A 15-ei csütörtök más okból is bekerülhet naptárunkba, hiszen a Szegedi Szimfonikus zenekar ad koncertet iskolánkban a harmadik órában, 9 óra 20 perctől, amelyre a belépő az elegáns viselet.

Emellett a hónap 26. napján emlékezünk meg a kommunista diktatúrák áldozatairól, illetve ekkor érkeznek iskolánkba a két tanítási nyelvű angol tagozatra felvételiző nyolcadikosok is a szóbeli vizsgájukra.

Ennyi lenne tehát az idén 28 napos február a Deákban.Szabó Ákos


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése